Pluja de terra

Borinot

vincent | 28 Setembre, 2006 17:36

Dia 20.11.1988, Joan Ferraté publicava un articlet en el Diari de Barcelona que, aquests dies de discursos polítics al Parlament, fa de bon borinot i que feia així: ANDRE GIDE VEIA EN EL SENTIT REVERENCIAL DEL DINER LA FIBRA MORAL DE LA BURGESIA FRANCESA. A MI, EN CANVI, EM SEMBLA CADA DIA MES CLAR QUE ALLO QUE VERITABLEMENT SOSTYE EL PENSAMENT I L'ACCIO DELS NOSTES DEMOCRATES NO ES PAS CAP DOCTRINA QUE TINGUIN ARTICULADA SOBRE QUINA ES LA MILLOR MANERA D'ADMINISTRAR ELS AFERS PUBLICS SINO QUE ES EL SENTIT REVERENCIAL DEL PODER, ES EL PODER QUE ELS FASCINA I ES AMB TOT ALLO QUE DE PROP O DE LLUNY VEUEN QUE ES PODER QUE SE SENTEN SOLIDARIS. TOTA LA RESTA, AL COSTAT D'AIXO, PER ELLS NO ES GAIRE COSA, A TOT ESTIRAR, UN BORINOT, NO RES. I ENDAVANT, QUE LA VIDA ES CURTA!

Agenda groga

vincent | 27 Setembre, 2006 13:39

Avui he de pensar a tallar-me les ungles dels peus que demà tenc revisió mèdica.

Vacances

vincent | 25 Setembre, 2006 14:47

Després d'unes vacances pagades, he tornat a l'oficina corsària amb la coa entre les cames. El primer so esquerp del telèfon m'ha tornat a aquella aspra realitat de cada dia. L'únic talismà que portava per donar-me coratge era un exemplar d'El Príncep de Maquiavel. Després de tot el que he viscut avui dematí, em sembla que em serà de profit. Així ho esper. Les vacances pagades tenen l'endorfina dels pensaments segrestats. Sense la poètica de Pere Quart, tal volta encara no tindríem aquest gaudi estalviat.

Pintada

vincent | 22 Setembre, 2006 10:30

Una de les primeres pintades que me'n record haver vist (no sé si era subsersiva), va ser a la pista de Can Caymaris, a la paret suvora el compressor d'inflar, es podia llegir: PAGOS AL CONTADO O KUNG-FU.

Canàries

vincent | 15 Setembre, 2006 09:52

Als lavabos castrenses hi solia haver una pintada reivindicativa que deia: Canarias = Africa. Fins i tot, algunes pintades eren il·lustrades amb el disseny d'aquestes illes suvora el continent africà, idò, la geografia és molt tossuda, tossudament definitiva, més que no pas la política que és una cosa volàtil i circumstancial, ensems, quan als tubs d'assaig s'hi mesclen un pessic de geografia i un pensament de política, i s'esdevé allò de la Geopolítica, llavors sí que cal tenir tots elements damunt el tauler per desxifrar els esdeveniments. Si les illes Canàries són Africa, deixem que els africans del continent puguin anar-hi a cercar una millor vida, atès que ningú no vol resoldre els vertaders problemes d'aquest continent oblidat i deixat a la mà de Déu. En aquest assumpte de la immigració tot just ha començat a surar la hipocresia del govern estatal. Deixem que els africans vagin a Canàries, al cap i a la fi, són a ca seua.

Carme Chacón for president

vincent | 08 Setembre, 2006 09:52

Hom ja sap d'antuvi que el canditat de la Moncloa (i també, de la Zarzuela, no ho oblidéssim) per a la presidència de la Generalitat de Catalunya és Arthur Mas. Aquesta cosa és així de neta i clara. Aquest novembre el que es vol provar de fer és aquella política de laboratori que consistirà en proposar un candidat xarnego (o si voleu, d'arrels no catalanes) per a veure si qualla, és a dir, si l'abstenció que es ve donant i observant en cadascuna de les eleccions autonòmiques a Catalunya disminueix per partida doble. Tot un repte! Un experiment que no s'ha cuinat a Catalunya, sinó als soterranis de la Moncloa. Esperem a venir. Sembla que qui guanyarà les eleccions serà aquest Arthur Mas, atès que li han posat les coses des de Madrid a punt de caramel·lo, és clar, que la presidència d'aquest personatge serà factible fins que en Joan Laporta es decidesqui a esquitxar-se i tirar-se, d'una vegada per totes, a la piscina de la política institucional. Si el Psoe volia guanyar aquestes eleccions del dia de Tots Sants, hauria d'haver sacrificat en Montilla a favor de Carme Chacón, perquè llavors, el vot hagués girat entorn a aquell magnatisme sexual que tot estil polític comporta. Ja ho deia jo, assegut davant un ullastre, Carme Chacón for president!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb