Pluja de terra

Platges hivernals

vincent | 30 Novembre, 2006 14:16

Aquest matí ens berenàvem la notícia de què durant aquest hivern el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca compartiran i es coordinaran per netejar les platges a l'illa, malgrat sigui competència municipal donar aquests serveis. I, davant el mirall d'un got, hom es demana: i durant l'estiu no es podrien també coordinar i compartir objectius aquestes administracions públiques??? Un dels problemes polítics que tenim sempre plantetjats és aquest de què gosar poder posar el morro fort parlant d'Institucions, en tost d'alleugerir la cosa i només esmerçar que els serveis funcionin, més enllà de debats, és a dir, parlem d'Administracions i gestionem benestar,,,

Acqua proffana

vincent | 26 Novembre, 2006 10:15

Totes les coses dolentes venen de Mallorca.

Res d'especial

vincent | 19 Novembre, 2006 08:56

Diumenge. Res apuntat en l'agenda groga. Tot el dia pel meu jo. Pasturar l'individu. No em puc queixar.

Binipeltret

vincent | 17 Novembre, 2006 14:07

Hi ha una moguda rara. Em sembla que és la mancança de pluges. Un mogollón latent que no acaba d’emergir. D’ençà s’han disparat els cartutxos de sal de l’electoralisme, la cosa està esmosteïda. El regidor Virgili Juaneda va picar l’ham i se’n va anar a l’Argentina, ara els seus companys hauran de fer malaberismes per no fer més esquius els vots: l’espantada va ser grossa en un sector de sensibilitats primes, sort tindran que un altre sector, en l’afer de la defenestració de Mateu Martínez, ha vist les orelles al llop del Psm-Menorca. Conec alguna señorita que no els votarà pas aquesta vegada. Aquests darrers dies qui ha tirat del carro han estat els Centristes. S’han posat les piles que diuen. Tot i que no han volgut fer la clenxa a Claudi Triay amb el tema de l’encologia (i és que és un superior jeràrquic de Pau lluch i amb les coses de menjar no es juga). Aquest tema de la salut pública és prou de pedra picada perquè s’hagi d’instar al Defensor del Pueblo i al Ministeri Fiscal (ara que en Carles Seguí ha abandonat la carrera) perquè procedesquin a l’obertura d’un expedient informatiu o disciplinari. Per un altre costat, venim llegint les cròniques que arriben de la Xina que ens són remeses pel redactor en cap, en Pons Fraga, llàstima que no tengui més cura dels adjectius i del replec dels detalls. Tal vegada, el floreig no doni per a més. Supòs que el conseller Cardona deu pagar els sopars. Sí, ja ho sé, aquesta tardor sense esclata-sangs no acaba de fer-nos el pes.

Alenar

vincent | 13 Novembre, 2006 13:48

Idò sí, va venir la Sra. María Teresa de la Vega i ens va recordar que en Menorca se respira diferente. Açò ja ho sabíem, ensems, de tant en tant, convé reblar el clau i fixar idees. M'he quedat sense els comentaris de blog per part den Mikel o en Bernat, mentrestant, en Mikel em va fer arribar una observació of the record: la cosa més interessant que lluïa el dia del míting era el cinturó, un cinturó de cuir i de sivella grossa, i m'ho rematava encara més: has de pensar que aquesta dona que sembla fràgil du els calçons del govern central. Jo em vaig quedar amb aquesta frase metafòrica de l'alenar i me'n vaig enrecordar d'un àlbum discogràfic de Maria del Mar Bonet que feia temps que no escoltava. Idò així, convindrà agafar alè si volem nedar a fora peu. Els creients s'han de dogmatitzar perquè sense dogmes no hi ha vots que mos representin.

Teresa

vincent | 11 Novembre, 2006 19:39

Com haurà anat el míting de la vicepresidenta? No puc esperar a demà dematí perquè en Toni, durant l'estona del cafenet, em faci la seva ressenya de simpatitzant. Quin vestit haurà duit, la senyora? Hom la té per una madame coqueta... En cada roda de premsa després del Consell de Ministres, no ha gastat mai el mateix vestit. Quin ropero! La Pilar Miró es va quedar curta. Açò sí ella és partidària de les crispetes al cinema i aquest menut partidisme se la fa simpàtica. Tot s'ha de dir que és un estaló en el govern de Zapatero: no dir mai tot allò del que se sap, emperò, tampoc no dir res del que no se sàpiga. Tota una entelèquia que els portaveus dels governs han de saber fer: nedar i guardar la roba. Com haurà anat el míting? Mikel o Bernat, voltros hi éreu, feu-me'n cinc cèntims.

Quitar lo bailao

vincent | 07 Novembre, 2006 17:26

De tot plegat, mentre els ploms no es fonien i les reunions a tres bandes s'anaven apropant posicions polítiques a Catalunya, idò, en Pascual Maragall, el president de Catalunya i de tots els catalans, era a Senegal en visita oficial i dansava de valent per exorcitar malsaveranys, i jo mentre prenia un whisky a la seva i meva salut, mentre veia aquelles imatges de dansa relaxada, sense frenetismes estil JA Duran-Lleida o sense ressentiments estil Artur Mas, pensava jo que Maragal pensava dins seu: que me quiten lo bailao!

Viatjants

vincent | 06 Novembre, 2006 14:42

Així com arribaren els regidors Virgili Juaneda i Toñi Gener de l'Argentina, amb càrrec als pressupostos municipals, tot sigui dit, idò, ara han partit cap a Nicaragua un grup de càrrecs públics menorquins, suposam que a càrrec del pressupost del Fons Menorquí de Cooperació, també, hem sabut que uns quants metges menorquins han partit cap a Mauritània en missió sanitària (no sabem encara qui paga). Cada cop són més les famílies menorquines que fan cabrioles per arribar a l'acabament del mes, emperò, per altra banda, els responsables de les administracions públiques fan una ostentació crematística que impressona, provocant qualsevol tipus de despesa: sopars, dinars, viatges, etc., I és que ben pensat un es fa polític i corre el risc de les seves impertinències, per què arribar a final de mes no sigui un valor afegit. Jo tenc la impressió equivocada de què anam sobrats!

Divendres

vincent | 04 Novembre, 2006 10:13

Ahir no va ser un divendres qualsevol. Vam anar a cal notari, així com ho va fer Artur Mas durant la campanya electoral per deixar protocolitzats els seus compromisos amb Catalunya. Ahir vam anar a cal notari i, mentre aquell senyor d'una hermenèutica dissipada, anava llegint paràgrafs i més paràgrafs, amb subtils advertències legals, jo només pensava en aquell article d'Agustí Fancelli, publicat en la columna Paté de Campanya del País; la cosa més literària que quedarà després d'aquest naufragi electoral. Boadella cada cop és més a prop de la presidència, només li manquen 66 escons. Aquest món és dels tossuts.

Agenda groga

vincent | 03 Novembre, 2006 09:04

Avui demati, en llevar-me del llit, m'he hagut de posar calces als peus. Definitivament, he abandonat aquestes sandàlies que m'han donat corda durant tot l'estiu. Així, amb un oratge més fresquet i una serena nocturna més cenyida, esperarem a veure com acaba açò de la Psoe-convergència a Catalunya. N'hi haurà per llogar cadires.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb