Pluja de terra

Underground

vincent | 27 Abril, 2007 08:29

Inexcusablement, hem d'anar a Ciutat. Hem d'anar a Palma a provar el metro. I aturar-nos a son Sardina, on na Miquela ens farà un frit mallorquí incomparable. El frit mallorquí de son Sardina hauria d'estar protegit per decret balear.Una de les seves particularitats és que els trossos dels ingredients són més petitons, estan trossetjats amb més saviesa. No hem deixar perdre aquesta singularitat de la cuina. No fotem. Mentrestant, suposam que aquest metro l'hem pagat tots els baleàrics. Que és una obra on hi hem col·laborats tots, sense poder renunciar a portar l'aliquota. Ara sí que tindrem un lloc on tenir experiències underground, només falta que qualcú es digni a reinventar la Velvet. Bon viatge...

Divendres

vincent | 21 Abril, 2007 08:07

Aquests dies seguim les propostes que els partits polítics i els seus candidats van amollant. A veure qui té més imaginació. A veure qui la diu més divertida. Aquesta làbia és cosa normal. Hom vol pescar el vot de qualque despistat. Fins i tot, la ciutadania s'hi acostuma: a veure qui la diu més gruixada. Quina promesa electoral pot fer ferida. A mi personalment m'agradaria que parlassin de coses més vulgars, perquè si una cosa m'agrada de la política és la seva vulgaritat. Per exemple, m'agradaria sentir que adobaran les canonades de distribució i subministrament d'aigua potable que tenen unes pèrdues d'un 30 per cent. M'agradaria sentir que la biblioteca pública municipal obrirà els dilluns dematí. M'agradaria sentir que les sancions de trànsit no es perdonaran segons el color polític del seu infractor. M'agradaria sentir que el fondeig massiu d'embarcacions no malmetran la seguretat dels banyistes a les nostres cales. M'agradaria sentir,,, I deixar-se d'il·luminacions a l'infern intemporal.

Fuita

vincent | 18 Abril, 2007 06:10

Mentre venia cap a l'oficina, em rondava un pensament fet de paraules, emperò, només posar-me davant l'ordinador, m'ha fuit com un conill esverat. Hauré d'esperar que altres pensament se'n vagin enfonsant, perquè aquell altre pensament que em barrinava el cap, pugui surar. I si deixàs l'ordinador i em posàs altre cop dalt la moto, a la recerca del pensament fuit,,, Tal vegada, el podria agafar amb les mans buides de qui no sent la por de sentir un tacte estrany,,,

Capdesetmana

vincent | 16 Abril, 2007 06:22

Capdesetmana passat a Pollença... M'hi quedaria a viure. Quan la quietud era plena, just semblava que sentia les campanes de la Caterdal de Ciutadella, ara que el seu rellotge és aturat i les hores passen d'amagatotis cap a la fosca d'albes.

Bujots al claustre

vincent | 11 Abril, 2007 14:24

Aquests dies hem pogut llegir en el blog de Francesc Sintes comentaris de tots colors sobre la tradició de cremar el bujot que es ve celebrant el diumenge de Pasqua a Ciutadella. Un debat no gaire comú en els mitjans de comunicació. Convendria que en DTT publiqués en l'òrbita digital aquests treballs antropològics que té en les seves carpetes. Allò que no es comparteix, encara que siguin coneixements o documents, no existeix. Tal vegada, uns bujots més adaptats a les circumstàncies contemporànies no estaria malament. No ho sé pas. Ensems, les coses mai es faran bé per a tothom. El que hauria de prevaldre és allò de prohibit prohibir i que cadascú faci segons la seva consciència, que ja està bé de reglaments i protocols regulatoris. La meva hipòtesi de treball és que en Francesc cercava la provocació de què en penjassin com a bujot. L'any qui vé serà,,,

20070331

vincent | 03 Abril, 2007 17:03

Dissabte passat a l'aeroport. Tants destins per agafar i et quedes a terra. Llegint periòdics al bar. Et compres llaunes de coca-cola on hi poses un regalim de licor de la teva petaca. T'acomiades d'uns parents i, espera qui espera, l'arribada d'una germana que fa divuit mesos que no has vist. Tant de bo que no t'ha passat desapercebuda, malgrat el canvi d'imatge. Dins del taxi et vas adonant que ha adquirit un accent anglès. Xerrant-xerrant arribam a casa com si el temps no hagués passat. Els testaments sembla que estan ben estirats.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb