Pluja de terra

Joan Saura, dimissió

vincent | 31 Maig, 2007 13:30

El que està caiguent aquests dies no són berbes. Poca broma. Els mossos d'esquadra estan en el punt de mira pel poc respecte als drets humans. Davant els fets que s'estan ventilant, el més sensat seria que el conseller Joan Saura dimitís. La credibilitat d'aqeust cos policial ha quedat tan tocada que, per moltes investigacions internes que es facin i per moltes responsabilitats concretes que es determinin, encara quedaria la sospita i el dubte de la responsabilitat moral d'aquell qui és el cap suprem, és a dir, el conseller d'Interior. Que plegui Joan Saura. És la cosa més higiènica que avui poc passar a Catalunya.

Circ

vincent | 28 Maig, 2007 07:24

La llei d'Hondt és molt fotuda. A l'Ajuntament de Ciutadella s'han quedat sense pallassos: ni en Whenky ni en Camarero. Així és el circ de la política. El PP ha demostrat, una vegada més, que té una solidesa geològica al capdeponent. Hom esperarà, amb els ulls oberts com a gots, quines iniciatives de programa del UPCM seran introduïdes en la gestiò diària del consistori municipal. Es rebaixaran un 20% el sou els regidors de l'equip de govern??? En Creueta té la paraula.

Pronòstic reservat

vincent | 26 Maig, 2007 09:23

Després del debat al saló Bambú, entre els candidats a l'alcaldia de Ciutadella, em vaig trobar en Mikel a la barra i em va fer la confidència de la seva porra: PP-8, PSOE-7, PSM-3, PMQ-1, UCDM-1, FORUM-1, i encara em va dir més coses, per fer de corregir les impressions, si el PP en treu 9 de regidors, el PMQ no farà mesurada... Açò de la política té les seves lleis, pròpies lleis que fa que sociòlegs experts s'hi cremin les celles. La política està bé per aquells qui n'han sabut fer un modus vivendi. Que s'han professionalitzat. Entenc profundament els apòlegs de l'abstenció.

Bolla de vidre

vincent | 24 Maig, 2007 18:07

Després de dues setmanes viatjant per Ibèria, he retornat a l'illa que em va veure nèixer. He viatjat en autobús, en tren, en avió i barco, fins i tot, em vaig atrevir a fer auto-stop quan va fer falta, em semblava que havia perdut facultats, emperò, em vaig ben salvar: qualcú em va recollir de la cuneta, quan tenia la fe perduda. He tornat i he trobat els carrers inundats de propaganda electoral. Els periòdics a vessar de política de partits i altres missatges que farien córrer a qualsevol sensat. Tenc dit que la política m'interessa pel seu factor de vulgaritat. Açò de que cada persona és un vot, em satisfà... N'hi ha, de personal, que tenen posició econòmica i social, i no ho acaben d'encubeir ni d'entendre. No es poden creure que el vot d'un femeter tengui el mateix valor que el vot d'un magistrat. Encara no sé si diumenge aniré a votar. D'anar-hi, faré com sempre he fet, votaré a qui estigui més a l'esquerra de l'espectre polític, encara que no hagi de sortir elegit. Sempre he preferit votar a l'esquerra de l'esquerra i em qued com a nou. Acaba de trucar na Mar i m'ha convidat a sopar al resturant la Marina, només amb la condició de què parli dels pobles de la península que he visitat durant el viatge ibèric, i deixi de parlar de les eleccions de Cincogema.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb