Pluja de terra

Dos milions

vincent | 15 Juliol, 2007 11:13

Aquests dies s'està ventilant per la premsa que la gestió política del CIMe vindrà a costar dos milions d'euros. Són un excés de diners si tenim en compte la realitat administrativa. Quan, en temps del conseller Ricci, va fer un estudi que demostrava que invertir un duro li costava tres duros al CIMe de llavors. En aquests moments no sabem on som... La despesa de personal no es correspon amb les inversions reals ni amb la prestació de serveis oferta. La cosa està inflada. Vindran temps on s'haurà d'aturar i recapacitar la voluntat de gestió i administració. Esperem que no sigui massa tard. Ara per ara, cal esbrinar aquesta capacitat que no veim per enlloc, tan sols, que en aquesta legislatura que començam s'ha hagut de donar matalàs nou als Verds que semblava que havien de compartir llit amb el Psm. La mediocritat i el deliri està servit, només faltaria que fos el menú de cada dia.

Rodes i raus

vincent | 12 Juliol, 2007 13:32

Ara que han acabat els jocs a l'illa de Rodes, seria el moment de saber i conèixer els doblers públics que s'han invertit per ser presents en aquesta olimpíada... Quina inversió ha fet el CIMe? Ho demanarà la consellera Ita López? Saber les xifres? Hom ja sap d'antuvi que, després de la desplomada competencial de la consellera Angela Caules, els esports han de fer-se amb la pela d'altri i amb la complicitat de les relacions internacionals. Que el pressupost, més prest que tard, s'eixugarà amb les exigències del Vivemenorca i quatre projecte del pla d'instal·lacions esportives. Idò, mentre el CIMe inverteix amb aquestes foteses metafòriques, l'aparell de fer ecografies del Canal Salat no funciona, l'equip d'hemodiàlisi és rellogat, per les radiografies has d'anar a la Clínica Menorca, i així anam per ses voreres, cap a l'estranger a bravetetjar d'allò que no tenim. Sort que ens ha caigut qualque medalla...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb