Pluja de terra

Esperanša Camps

vincent | 01 Setembre, 2007 07:04

Desconec els criteris que s'han establert per proposar i aprovar noms de literats de Menorca perquŔ formassin a engruixir la llista dels 200 afortunats que aniran a la fira de Frankfurt... Cadasc˙ tÚ les seves fÝlies o les seves f˛bies... I aixÝ ha d'esser. Les preferŔncies literÓries, tot i esser respectables, no impliquen que la tria s'hagi fet amb la cura que es mereixia l'ocasiˇ. Vist el que s'ha publicat, els representats de l'illa de Menorca sˇn contemporanis excessivament actuals i encara desplacen una gravetat de pocs anys de vida. Sembla mÚs la proposta d'un departament editorial, amb els seus interessos promocionals inconfessables, que no pas una voluntat de voler donar a conŔixer una realitat literÓria que ondula en una qualitat mediocre... Jo tambÚ som del parer que per assaborir la literatura menorquina s'ha d'anar als avencs i llegir l'obra dispersa de Miquel Anglada, Antoni Moll i Llorenš Olives... Cercau cercau que no trobareu cosa millor. Emper˛ el que vertaderament m'ha sorprŔs Ús que n'Esperanša Camps hagit quedat descartada. No ho entenc...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb