Pluja de terra

(Fornells))) Sempre amb vent de cara

vincent | 20 Octubre, 2007 07:41

Els fornellers ja hi estan acostumats a resistir. Contracorrent. Contra les adversitats. L'Ajuntament des Mercadal, el CIMe i ara darrer el TSJIB no volen la seva independència. Els fornellers són els pòtols contemporanis de l'illa de Menorca. Estic pendent de llegir la sentència per tenir-ne un coneixement més profund. Atès que la premsa n'ha fet un resum molt resumit de tot plegat. No sé quin camí escolliran d'ara endavant per reivindicar els seus raonaments d'emancipació administrativa i voluntat política. Ho deixaran córrer? Recurs de cassació davant el Tribunal Suprem? Sapiguent que tots els tribunals a Spain estan emmerdats? La kale borroka tramuntanal? Per començar haurien d'adoptar una insubmissió fiscal: no pagar impostos de cap mena ni taxes municipals. Objecció fiscal! No hauríem de perdre l'embat de la lluita i com va escriure JP Sartre: l'home està condemnat a ser lliure. Per aconseguir la llibertat tots els mètodes són possibles... Ramon Orfila, Joana Barceló, i el secretari municipal Don Gerardo, etc, etc. van carregats de corrupteles i altres paparres, immersos en les corrupcions de cada dia. Caldria denunciar-los i aixafar-los com escarabats kafkians. Som-hi!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb