Pluja de terra

Febrer

vincent | 14 Febrer, 2008 17:33

Aquest febrer va fent camÝ: curt i fred com un turc. Com sempre l'escalfor la trobam en els paranys de la polÝtica. Val mÚs no parlar-ne... Aquests dies de gelor freda els pensaments venen captivats pels contudents aforismes d'aquell replec que el mestre va titular Ecce Homo... Sempre acab resignant-me a l'evidŔncia i a l'empenta dels dies, per malament que vagi nomÚs seran quatre anys...Id˛, si la polÝtica ha estat definida com l'oportuinitat dels homes mediocres... Ara com ara, no ens podem queixar de les mediocritats...

Guiterrˇ

vincent | 05 Febrer, 2008 19:39

Feia temps que no sentia sonar un guiterrˇ... Avui migdia, mentre la sobrassada era damunt es caliu, en Quelet de Son Pinyol feia vibrar les notes sense acord... El punt cimer ha estat quan ha sonat es bolero: Que caigue la luna! Llavors sÝ que hem sentit un tÝmid i avergonyit calfred que corria pell enllÓ. Quines coses!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb