Pluja de terra

Indignaciˇ

vincent | 29 Abril, 2008 14:40

Dissabte passat la presidenta Barcelˇ publicava Indignada, un article que haurÚ de tornar a llegir. No Ús gaire normal que els polÝtics amb cÓrrecs de poder estiguin indignats, normalment, sol Ússer el personal civil qui pateix les arbitrarietats i altres encomandes dels gestors p˙blics qui s'indigna per tal o qual cosa... Qui va plasmar millor el concepte de la "indignaciˇ" va Ússer en Juvenal en les seves SÓtires que venia a dir que sense la indignaciˇ moral i/o civil l'escriptura no era possible, perquŔ l'escriptura tengui aquell dring d'autenticitat o aquell to de veracitat ha de transmetre la saba d'una indignaciˇ o el perfum d'una frustraciˇ... Mentrestant, la presidenta Barcelˇ es va-i-ve indignant (que estÓ en tot el seu dret), id˛, aquÝ, damunt les aceres de la hist˛ria, el ministre Solbes ens parla d'un haver de pa´r l'atracˇn (all˛ de la bimbolla immobiliÓria que ning˙ no va gosar ordenar), el ministre Soria s'evadeix d'una greu responsabilitat en matŔria de sanitat alimentÓria, la ministra Chacˇn que no sÚ quins mŔrits cerca anant a mostrar el seu preny a la tropa fora de l'˛rbita de la pÓtria i en Rubalcaba que fa tot el possible perquŔ els espies no trobin en Francisco Paesa que llavors sÝ que l'embolicÓvem (amb tot all˛ de l'armament venut a Eta amb la benedicciˇ de l'Estat)... Per indignaciˇ que no es perdi!

Murray

vincent | 05 Abril, 2008 11:34

Dissabte. No us perdeu avui el concert de David Murray. Seria imperdonable...

4-4-2008

vincent | 04 Abril, 2008 17:01

Avui acabarem tard a l'oficina. Hi ha feina d'embarc. Quan es produeixen aquestes situacions, no faig res mÚs que pensar en Pavese i Kafka. M'ho haurÚ de fer mirar.

2-4-2008

vincent | 02 Abril, 2008 15:28

A la pÓgina 50 de La Vanguardia d'avui s'hi publicat un article de Guillem L˛pez Casasnovas: No Todo Estß Perdido. DesprÚs de la tercera lectura he entŔs el que volia venir a dir aquest catadrÓtic de la Pompeu Fabra, id˛, que ell tÚ els doblers a bon resguard. En economia, com en la vida mateixa, no hi ha res com tenir uns bons amagatalls.

1-4-2008

vincent | 01 Abril, 2008 16:17

DesprÚs de la tramuntana vindran altres dies. Vent a les pÓgines de Pavese.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb