Pluja de terra

Petit equívoc

vincent | 23 Maig, 2008 14:18

No sé què serà el jazz italià d'aquesta vesprada a l'Orfeó Mahonès... Un tord negre, tal vegada? A mi, petits equívocs o grans manies, que compensen açò de viure si el jazz no és interpretat per negres no em fa el pes... Que la nit tengui la màgia d'altres ocasions. Demà en parlarem... Sense permís des cà den Melis!.

Prohibit prohibir

vincent | 09 Maig, 2008 09:53

Haurien de prohibir els funerals d'Estat.

Borps i plàstics

vincent | 08 Maig, 2008 16:30

Qui mos havia de dir? D'ençà fa uns anys tenc qualque amic pescador que durant la temporada d'estiu es dedica a pescar plàstics i em sembla que enguany entost de pescar plàstics girarà el timó cap a la pesca de borps (la grafia homologada dels bitxos sembla que és la de bòrns, apa, idò, que la homologació mai m'ha fet cap gràcia sinó és per ser més enriquidora, vaja, mejorando-lo-presente...))) I sense sortir de botador de la pesca, dissabte passat varen veure en Tomeu Penya amb en José-Manuel del Iris, acompanyats de les respectives senyores, a sa cova den Bep es Guarda a Cala Turqueta, cercant inspiració per una propera cançó que el cantant mallorquí vol dedicar a l'esmentada cala, fins i tot, m'han convidat indirectament a fer uns versos o compartir-ne alguns... Encara no sé si aniré a la festa agostera, tot i que la panoràmica de la cova n'és un encís platjal. Què voleu que us digui? No em sap cap greu que els borps ens visiten. Estan en el seu dret aquests animalons... No obstant, si ens caigués qualque substanciosa subvenció europea per eliminar-los abans no arribin a sa vorera, idò, la cosa ajudaria a minvar les llistes de l'Inem...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb