Pluja de terra

maig 2008

vincent | 01 Juny, 2008 08:58

Aquest maig no podia acabar millor, o tal volta, aquest juny no podia començar millor. Després d'haver recopilat vídeos, fotos, articles de premsa escrita i de la cibernètica, perquè, també tenim premsa electrònica, he començat a entendre que l'esvalot que va pujar fins Dalt la Sala dijous passat no ha estat una casualitat, ans si més no, l'inici d'una revolta que no sabem a horesd'ara qui la gestionarà, malgrat tot, valdria més que ningú no la gestionàs, que quedàs així, com una mostra de l'espontània resposta de la ciutadania, de la societat civil, aquella que no es deixa domesticar pels discursos polítics ni pels interessos partidaris, sinó, que actua quan s'ha d'actuar, que sap estar a l'alçada de les circumstàncies... Després de tot, mirant els vídeos d'aquell jovent, en edat escolar, pujant les escales del palau des Governador: quina lliçó no ens han donat aquests bergants! Quina enveja! Quina salut democràtica! Els portaveus dels partits del govern municipal i també de l'oposició haurien de callar i aprendre a escoltar... Quina enveja de joventut!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb