Pluja de terra

Quan et poses la mÓscara no pots mentir

vincent | 10 Agost, 2008 16:14

Aquest llibre que acab de concloure en la lectura: EL MUNDO SEGUN DARIO FO. CONVERSACIONES CON GIUSEPPINA MANIN (ed. Paidos) tÚ l'encert d'aixecar un document literari sense voler-ho... Sentir la veu de Fo, les confidŔncies, les manies, els registres dialŔctics d'aquest gran bufˇ, avui per avui, rabiosament contemporani... Amb les lectures d'aquesta mena, hom agraeix el retorn als llibres que havÝem deixat... A l'estiu preferesc fer mos als llibres no superiors a les 200 pÓgines...

Aiguarr˛s

vincent | 03 Agost, 2008 09:49

DesprÚs del jaleo del migdia d'avui, vindran les completes de Sant Crist˛fol, i llavors, quan els cavalls reposin als estables, esperarem, amb esperanša venšuda i amb renovada gramÓtica, la visita dels caixers que ens beneiran amb l'aiguarr˛s... Tancarem els ulls i el suc perfumat vindrÓ regalimant pels nostres cabells, avui, cada cop, mÚs despoblats... Que DÚu ens agafi confessats.

Serpent d'estiu

vincent | 02 Agost, 2008 15:42

Ara, quan la xafogor fa el ple i l'estiu s'arronsa dins les tanques de l'agost, id˛, els periodistes que queden de guÓrdia a les redaccions se solen queixar de la mancanša de notÝcies. A vegades, el t˛pic (per no deixar de ser t˛pic) s'esbrella. Qualsevol coseta pot Ússer noticiable, no obstant, amb la crisi municipal, aquesta darrera crisi, a Dalt la Sala de Ciutadella hi ha un filˇ per explotar de prou categoria que mÚs d'un que pensava prendre's unes curtes vacances s'ho haurÓ de repensar. No, no estarem per cortes aquest estiu i les serps les veurem passar d'enfora...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb