Pluja de terra

rac-i-toma

vincent | 30 Maig, 2009 16:59

Ahir divendres va fer una setmana que a l'estanc la Cava-dels-cigars, a l'acera soletjada de la Contramurada, s'hi va produir un fet luctuˇs: hi va morir un client mentre hi feia compra a l'establiment: un atac de cor fulminant, sembla. ╔s clar que a mi, les fonts informants, em varen dir que havia estat un rac-i-toma. La premsa no en va dir gaire cosa, tampoc no sÚ si hi havia massa cosa a dir. Aš˛ no obstant, a la Contramurada, suvora l'Oar i a l'ombrÝvol de can Bueno, es va reunir un eixam de gent que badocava el desfilar de policies, personal del jutjat de guÓrdia, ambulÓncies, i altres cotxes amb sirena, i tambÚ personal de la traca. Id˛, amb la confusiˇ encegada i la curiositat del vulgus, una senyora va dir a una altra senyora: a veure si el veim sortir engrillonat a n'AvelĚlÝ... Id˛, sÝ, mÚs que qualc˙ es pensava que s'emportaven cap al calab˛s a l'anterior regidor d'urbanisme.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb