Pluja de terra

Mai li dirÚ que no sap comptar davant sa gent...

vincent | 27 Agost, 2009 06:42

Temps era temps, quan els correus de lÝnia aparcaven dins la cotxeria del carrer Barcelona. El xofer del trole era en Massanet que semblava que menava un aviˇ en tost d'un vehicle terrestre.Van pujar a l'autob˙s una parella de pagesos jubilats que anaven a visitar una filla que feia de madona en un lloc conrˇs des Mercadal. Una volta asseguts davant meu, na T˛nia en veu fluixeta li va dir a n'en Jaume: nos mos han tornat es canvi bÚ... QuŔ vols dir? A favor de qui? va demanar en Jaume. Tot Ús a favor nostro... Li hauries d'anar a dir que s'ha equivocat... va afegir na T˛nia. I vam sentir una veu gruixada i forta arreu de tot el trole que em va bastar per acabar-me de deixondir: Mai li dirÚ que no sap comptar davant sa gent! T˛nia, no em faixis fer aquest paperot! Quan van baixar as Mercadal que la filla els estava esperant a l'aparcament, en Jaume es va girar cap a jo i em va fer l'ullet...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb