Pluja de terra

La foto

vincent | 02 Octubre, 2009 11:02

Ahir dijous ho duien els dos diaris insulars: en Joan Pons Anglada havia donat al poble de Ciutadella una foto d'unes dimensions de 2 per 1,20 metres, el títol: Es-banc-de-sa-meditació, és clar que, pel temps que travessam, no sabem si fóra millor asseure's al banc-de-sa-paciència... a esperar no sabem què... Hom, per vell més que per dimoni, ja se n'ha fet un guió de com acabarà aquesta foto, el destí que anirà adquirint arreu dels anys administratius. En un principi, serà instal·lada en un despatx ben vistent, després, quan venguin nous inquilins del poder municipal, obtindrà un trasllat a un passadís feblement il·luminat o, tal volta, humit sino hi passen corrents d'oratges, més endavant, quan el record de la donació s'hagi esfumat, si hi ha sort anticipativa, tal vegada, acabi el seu curs a les golfes d'un arxiviu, o potser el xapat del tauler sigui de prou qualitat per reciclar-se en tapar aquell forat dels prestatges on hi caben més A/Z... Vés a saber...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb